Loopkalender
foto
InfoSlovenia.be

Loper Renzo Vanhoorelbeke

Welkom

Welkom op mijn site. Ik ben Renzo Vanhoorelbeke, 34 jaar en woon in Kortrijk. Na 2 eerder mislukte pogingen door blessures ben ik in september 2011 terug beginnen lopen, ongeveer 3 keren per week. Na mijn behoorlijke prestatie in Zwinstedentocht in Sluis in maart van 2012 besliste ik om mijn trainingsintensiteit te verhogen naar 5 trainingen per week. Anno 2016 train ik gemiddeld 6 keren per week.
Op deze site vind je dan ook alle info over mijn gelopen wedstrijden, uitslagen, records, trainingen en foto's.

Laatste Nieuws
24 juli: Lichte Verbetering van PB op 1500

Gisterenavond heb ik, in mijn 3de deelname aan de Flanders Cup Meeting in Ninove, de 1500 meter gelopen in 4'37"72. Een verbetering van mijn persoonlijke besttijd van vorig jaar met 1"62 of een gemiddelde snelheid van 19,44km/h.

In vergelijking met mijn vorige 2 deelnames startte ik de eerste honderd meters afwachtend. Maar doordat iedereen een afwachtende houding aannam, besliste ik om aan kop van de groep te lopen. Na één ronde temporiseerde ik & overstaken mij 2 atleten. Aanklampen lukte slechts een 50-tal meter , desondanks kwam ik na 700 meter door in 2'06". Maar de daaropvolgende ronde kon ik niet verhinderen dat mijn tempo zakte. Zo kwam ik na 1 kilometer door in 3'04" toch een 2-tal seconden beter dan vorig jaar. De laatste ronde perste ik er dan ook alles & was het echt kapot gaan naar de meet maar het lukte toch om mijn record te verbeteren.

Na afloop was ik dan ook tevreden met mijn prestatie. Al ben ik er overtuigd dat ik de komende weken een tijd van net onder 4'35" in de benen heb.

Een link naar de uitslag vind je HIER

© - Renzo Vanhoorelbeke