InfoSlovenia.be - Accommodaties - Camping

Home Kaart Bezienswaardigheden Ljubljana Kust Triglav National Park Karst Noorden & Centrum Zuiden & Oosten A-Z Accommodaties Campings Hotels Foto's Blog Links
Eco Camping Koren in Kobarid
Info & Prijzen

info & prijzen tui
Ligging

Uiterste noordwesten van Slovenië op 10km van de grens met Italië
Op een kleine kilometer van het Kobarid Oorlogsmuseum

Adres

Ladra 1b
5222 Kobarid

Informatie

Naast de gebruikelijke standplaatsen voor tenten, caravans & mobilehomes zijn er ook een 6-tal ecologische chalets voor 6 personen aanwezig. Daarnaast zijn ook 2 indrukwekkende & innoverende glampinghuizen met panoramische vensters beschikbaar.
De meeste standplaatsen zijn gelegen vlakbij de rivier de Soča waar je kan genieten, zelfs in de zomer, van een koele aangename omgeving . Het autovrije gedeelte van de camping is enkel geschikt voor tenten. Tevens is dit ook de plaats waar de klimtoren staat, het volleybalterrein is gelegen & waar je kan tafeltennissen.
Op de camping zijn er talrijke bomen aanwezig die zorgen voor veel schaduw. Daarnaast zijn er ook tal van tafels & banken die je ongetwijfeld meer comfort bieden voor een prettig verblijf. Tegen een meerprijs kan je onder andere mountainbike huren, een visvergunning aanschaffen, klimmen, tafeltennis materiaal huren. Daarnaast is er een gratis laadstation voor elektrische voertuigen en kan je gratis fietsen zowel voor volwassenen als voor kinderen gebruiken.

Bezienswaardigheden in de buurt
Accommodaties in de buurt
Een blik op Camping Koren & de rivier de Soča
 
© Renzo Vanhoorelbeke