foto


Nieuws
4de in Thuiswedstrijd

Deze namiddag ben ik in de Wembley loop in Heule op een 4de plaats op 50 deelnemers geŽindigd. Ik liep de 5,13km in 20'49" of gemiddelde snelheid van 14,79km/h. Met dit resultaat verbreek ik mijn persoonlijke besttijd op de 5km met iets meer dan 3 seconden.

De wedstrijd van vandaag vond plaats op de atletiekpiste in het Wembleysportcentrum in Heule. In de tropische temperaturen probeerde ik van bij de start een snelheid van 15 km/h te handhaven. De eerste kilometer ging vrij vlot ondanks ik toch geen super goed gevoel in mijn benen had. Na de 1ste van de 2 ronden zei mijn vriendin dat ik op een 5de plaats liep.
Ondanks ik de voorop gestelde snelheid van 15km/h niet meer kon handhaven, slaagde ik erin om tijdens de eerste doortocht op de atletiekpiste 1 plaats op te schuiven. De rest van de wedstrijd liep ik op karakter uit maar werd toch knap 4de.

Mijn beste resultaat ooit in een loopwedstrijd. Ik kwam amper 6 seconden te kort om de 3de Steven Callens te verslaag maar meer zat er echt niet in. Mijn gemiddelde hartslag bedroeg 181 mijn maximale 190.

Na mijn wedstrijd was ik dan ook tevreden over mijn resultaat, door de tropische temperaturen was het zowiezo moeilijk om een echt snelle tijd te lopen. Met dit resultaat doe ik duidelijk beter dan 2 jaar geleden. Tijdens deze wedstrijd liep ik 2 maal voorbij mijn woonplaats. Na afloop kreeg ik voor mijn 4de plaats een sporttas cadeau.

De volledige uitslag vind je terug op

Hier

De uitslag van de 10km vind je terug op www.sportsites.be/loopkalender


Mijn kilometertijden:

km1: 3'55"
km2: 3'57"
km3: 4'02"
km4: 4'10"
km5: 4'12"
130meter: 30"

© - Renzo Vanhoorelbeke